17.01.2019

TORSTAIN TREENIRINKI - ILMAN TAVOITTEITA TAI SUORITUSPAINEITA!

Haluaisitko kiivetä kivassa porukassa, ohjaajan avustuksella, mutta ilman mitään sen kummempia tavoitteita? Kävipä mäihä! Boulderkeskuksen lanseeraama torstain treenirinki on tarkoitettu juuri sinulle!

Kyseessä on siis matalankynnyksen treeniryhmä kiipeilijöille, jotka eivät kaipaa ryppyotsaisia tavoitteita, mutta toivovat ohjausta, rakennetta ja hyvää seuraa kiipeilysessioilleen. Greidillä ei ole väliä eli kaikentasoiset harrastajat sopivat mukaan.

Mitä torstain treeniringin tapaamisissa sitten tapahtuu? Aloitamme treenin lämppäämällä hyvin, jonka jälkeen siirrytään seinälle yhdessä taklaamaan ongelmia. Ohjaaja suosittelee ryhmäläisille sopivia haasteita, antaa tekniikkavinkkejä ja tsemppaa läpi haasteiden. Ryhmätreenien jälkeen on porukalla kiva ratkoa ongelmia kaikkina kiipeilypäivinä! Kiipeilyn päätteeksi vedetään vielä loppuverryttelyt kehonhuollon, lihaskunnon ja venyttelyn tiimoilta.  Ringin tapaaminen kestää kaksi tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vielä nauttimaan saunan löylyistä ja lämmöstä. Ties, vaikka tavoitteettomuudesta huolimatta jonkinlaista kehitystä omassa kiipeilyssä treeniringin myötä tapahtuisi ;)

Milloin, missä ja miten? Treenirinki aloittaa torstaina 17.1. klo 18.30 ja paikkana on siis BK Espoo. Yhden kerran (2h) osallistumishinta on 9€ sisäänpääsymaksun lisäksi, mutta ilmoittautuessasi koko kevätkaudeksi, on kertamaksu alle 6€ (sisäänpääsyn lisäksi) eli yhteensä 110€/kevät. Kevään kauteen mahtuu siis yhteensä 19 tapaamiskertaa ja viimeinen kerta on toukokuun 30. päivä! Rinkiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää, että saavut paikalle ja suoritat maksun ennen treenin alkua.

Kaikki innokkaat mukaan kevään treenirinkiin!