19.02.2019

Joogastudio Yläkerta starttaa kohti kevättä uusin tuulin!

Kiipeilijöitä ilahduttavat edelleen matalan kynnyksen drop in -tunnit joka maanantai ja torstai! drop in -tunnit toimivat "maksa mitä pystyt" -periaatteella. Suositushinta tunneille on 10-20€. Eri tuntien kuvaukset löydät alta! Ja tunteihin pääset myös tutustumaan täältä.

Yläkerran tuntien vetäjänä toimii Sanni, lisää Sannista blogipostauksen lopussa.

Ps. Muistathan, että kaikki välineet saat lainaan Yläkerrasta - omaa joogamattoa tai muuta et tarvitse ;) Yläkerran löydät Facebookista ja Instagramista.

Drop in -tunnit

MAANANTAI JOOGA

maanantaiisin klo 19 (kesto 60min)

Asanaharjoitus koostuu voimistavista liikkuvuusharjoituksista, virtaavasta vinyasasta sekä kehonpainoharjoituksista ja sulkeutuu restoratiivisiin asanoihin sekä meditaatioon.

Harjoituksissa otetaan huomioon etenkin kiipeilijän kehon tarpeet ja se sopii hyvin kiipeilyharjoittelun vastapainoksi: avataan agonisteja ja aktivoidaan antagonisteja. Tunnille voi hyvin kuitenkin tulla kuka tahansa. Ei tarvitse olla kokemusta joogasta, mutta jonkin verran kehotietoisuuspohjaa ja liikkumistaustaa on syytä olla, sillä pidämme harjoituksen rytmin virtaavana.

Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi - älä aliarvioi osaamistasi! Jokaisesta asanasta löytyy just sulle sopiva taso, ja harjoitus vie aina eteenpäin :)

 

JOOGAA JÄYKILLE

torstaisin 19.00 (kesto 60 min) sopii aloittelijoille

Joogaa jäykille on tunti niille, jotka ovat kehotyypiltään vähemmän venyviä ja kaipaavat lisää liikkuvuutta ja olemisen tilaa. Ei tarvitse olla notkea aloittaakseen joogaharjoitusta, liikkuvuus syntyy harjoituksen sivutuotteena.

Tunnilla käydään läpi perusasanoita ja linjausperiaatteita - joogablokkeja, vöitä ja vilttejä apuna käyttäen. Tuntisisältö vaihtelee dynaamisesta syvärentouttavaan, osallistujien tarpeita kuunnellen.SANNI

Sanni on dynaaminen ja rento, tarkka mutta lempeä ohjaaja. Tunneilla keskitytään jooga-asanoiden fyysiseen tarkkuuteen ja hienovaraiseen, energeettiseen linjaukseen, siihen miten oma olemus asettuu asanaan ja liikkuu niiden välillä. Uskottuja rajoja koetellaan, kehoa kuunnellen ja kunnioittaen.

Jooga on Sannille elinvoiman lähde, elämän mukana muuttuva ja hengittävä harjoitus, kotiinpaluu. Se luo tilaa, tukee keskittymistä ja vapauttaa, olemassaolon joka tasolla.

Ennen joogaohjaajan koulutusta Sanni on uppoutunut nykytanssiin ja liikkeen tutkimiseen kehotietoisuuden syventämiseksi. Jooga- ja tanssiharjoitus ovat olleet esteiden poistamista, avaramman olemassaolon ja välittömän yhteyden luomista.

Sanni on osallistunut Mahayogi Gokulacandra Dasin (Jani Jaatinen) opettajakoulutukseen, Ashtanga-, Vinyasa- sekä Hathajoogakoulutukseen sekä opiskellut Universal Yoga -

koulussa Intiassa. Sanni on harjoitellut joogaa seitsemisen vuotta, ja jakanut kokemustaan opettamalla viime vuodet.

“On loputtoman mielenkiintoista haastaa itseään, louhia kehon ja mielen kerroksia, seurata

harjoituksen ja itsetuntemuksen kehitystä.“

Facebook: Sanni Solina

Instagram: @sannisolina