20.05.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 20.5.

 

Mainiota viikonalkua taas kaikille!

Upeita uutisia on tiedossa heti viikon kärkeen, sillä Konalassa alkaa tällä viikolla uuden ilmastointilaitteen asennus! Kuumat kesähelteet eivät enää tule estämään kitkakkaita treenisessioita, sillä laitteella hallin saa keväisen raikkaaksi koko vuoden ympäri! Tarkkaa aikataulua asennustöiden etenemisestä ei vielä ole, mutta työt saattavat mahdollisesti estää joidenkin seinien käyttöä viikon aikana. Viestintätiimimme ilmoittelee tarkemmat tiedot asennusprojektista aikataulun tarkentuessa.

Reitinteossa ei tällä viikolla ole luvassa poikkeuksia, ja uusia klassikoita syntyy tuttuun tapaan tasaisesti ympäri pääkaupunkiseutua.

Maanantaina Herttoniemen keskimuodon “veneen keula” saa uusia otteita kupeensa, vanhojen siirtyessä pesutuvan puolelle.

Tiistaina vuorossa on Espoo ja niin ikään keskimuoto, jonka Länsiblokki uudistuu.

Keskiviikkona reitintekotiimi tekee paluun Herttoniemeen, jossa Juvos-muoto ja Sisu-nurkka laitetaan uuteen uskoon.

Torstaina Espoossa on täyttöpäivä, jolloin kaikki reitit pysyvät ennallaan, mutta uusia loihditaan ympäri hallia vapaisiin väleihin.

Perjantaina Konalassa on vuorossa Tuubi ja piskuinen släbi sen kyljessä.

Ryhmät Piristävät Boulderkeskuksen arkea pitkin viikkoa. BK Climbersin vuorot jatkuvat tuttuun ja totuttuun tapaan. Voit tarkistaa vuorot tästä linkistä. Lisäksi Espoossa tiistaina 24 nuorta jalkapalloilijaa tutustuu boulderointiin klo 18 alkaen ja torstaina 19 oppilaan koululaisryhmä klo 13. Torstaina myös Konala saa tervetulleita lukiolaisvieraita klo 10.00.

Pasilassa joogailaan vakiopaikoilla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua! https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/ylakerta_joogastudio/

Alkeiskursseja on tarjolla kaikille halukkaille 29.5. Herttoniemessä ja 8.6. Espoossa. https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Mukavaa viikkoa kaikille, nähdään hallilla!