27.05.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 27.5.

 

Hyvää alkanutta viikkoa taas kaikille!

Boulderoinnin suomenmestaruus- ja jääkiekon maailmanmestaruushulinoiden jälkeinen viikko tuo mukanaan jännittäviä muutoksia Boulderkeskuksen arkeen. Koulujen päättymisten myötä, myös BK Climbersin ryhmät päättävät kevätkautensa. Niin ikään Konalan ilmastointiurakka on loppusuoralla ja viimeisten filttereiden saapuessa hallista saadaan muutaman asteen verran coolimpi mesta. Keskiviikkona Pasilan uudistaminen jatkuu seinien maalauksella. Maalaaminen tapahtuu asteittain ja kiivettävää riittää hallissa koko projektin ajan. Uudet upeat värit pitäisi olla kauttaaltaan koko hallissa juhannukseen mennessä!

Reitintekoa Boulderkeskuksen halleilla seuraavasti:

Maanantaina Herttoniemessä uudistetaan vihdoista viimein keskimuodon veneen keulaa. Tarkkaavaisimmat saattoivat huomata, että edellisviikon viestistä poiketen reitit vaihtuivatkin maanantaina pikku hänkiltä. Boulderkeskuksen viestintätiimi pahoittelee jos disinformaatiosta on aiheutunut mielipahaa.

Tiistaina vuorossa taas Espoo ja takasuora sekä helppo hänkki aivan hallin perällä.

Keskiviikkona Pasilassa ryhdytään purkamaan seiniä otteista ja valmistautumaan maalausprojektiin. Ensimmäisenä purkuvuorossa ovat pukukopeille johtavan oven oikeanpuoleiset seinät aivan kärpässieneen asti. Maalausprojekti ei kuitenkaan estä uusien reittien syntyä vaan "uuden" puolen suoraseinälle syntyy uusia reittejä.

Keskiviikkona rete-tiimi huhkii myös Konalassa, jossa uusia reittejä syntyy aaltomuodolle.

Torstaina hallit ovat auki viikonloppuaukioloaikojen puitteissa Helatorstaista johtuen.

Perjantai viikon päättää Herttoniemen seinien täyttö.

Ryhmiä tämän viikon jälkeen näkee halleilla hieman vähemmän sillä BK Climbersin ohjatut junnuvuorot siirtyvät tauolle kesän ajaksi ja palaavat koulujen alkaessa syksyllä. Toukokuun viimeinen viikko on silti kiireinen ryhmien osalta, sillä koululaisia käy halleilla viettämässä viimeisiä koulupäiviään yhdessä ennen lomia.

Espoossa vietetään tiistaina lastensyntymäpäiviä klo 17.30 alkaen. Keskiviikkona Espooseen saapuu pitkin aamupäivää koululaisryhmiä ja iltapäivällä klo 17.00 taas ilmassa on synttärihumua. Muina viikonpäivinä BK Climbersit treenailee viimeistä kertaa ennen lomia tutuilla paikoillaan. Voit tarkistaa vuorot tästä linkistä.

Alkeiskursseja on tarjolla kaikille halukkaille 29.5. Herttoniemessä ja 8.6. Espoossa ja 30.6. Pasilassa https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Pasilassa joogaillaan vakiopaikoilla maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua! https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/ylakerta_joogastudio/

Kaikille mukavaa viikkoa!