04.06.2019

Tämän viikon katsaus ja vähän seuraavankin 4.6.2019

Hei rakas BK:n kiipeilykansa!

Pahoittelut heti kärkeen katsauksen viivästymisestä. Jäljet johtavat sylttytehtaan johtajan luo. Pidemmittä jaaritteluitta, kun syyllinen on tunnistettu, voidaan siirtyä asiaan.

Aivan ensiksi pitää onnitella Konalaa, jossa on tästedes kitkat kohdillaan läpi vuoden ja ilma raikas kuin vuoristoilla konsanaan. Konalan uudet ilmalämpöpumput pitävät huolen siitä, että ilma on merkittävästi raikkaampi ja lämpötila tästedes viileä läpi vuoden. Käykäähän kokeilemassa myös kesähelteillä!

Reitintekoa Boulderkeskuksen halleilla seuraavasti:

Maanantai meni jo, mutta kerrotaan kuulijoille, että uutta linjaa on syntynyt Herttoniemeen ei enempää eikä vähempää kuin itse megahänkille!

Tiistaina eli tänään vuorossa ovat olleet Espoon Itäblokki eli keskimuodon toinen puoli ja Pasila, jossa on puolestaan käyty 36 asteisen seinän kimppuun. Pasilassa purkutyöt ovat tällä kertaa laajemmat kuin rakennukset, sillä hallilla suoritetaan tasaisen varmasti myös maalipintojen uudistusta kesäkuun aikana.

Keskiviikkona On täyttöpäivä sekä Espoossa että Herttoniemessä, jossa lasten seinä tulee samalla rytinällä tehtyä kokonaan uusiksi. Perheen pienimmille siis luvassa uutta herkkua Herttoniemessä.

Torstaina ratamestarit kokoontuvat suurin joukoin Konalaan, jossa päästäänkin viikon pääepistolaan eli nauttimaan kuukausikisoista lauantaina 8.6. Ja toki jälkipeleistä koko asiakaskunnan voimin heti 9.6.  Konalassa lähteekin sitten seiniä vaihtoon kerralla oikein kunnolla, kun sekä släbi että dynoseinä varataan kisareiteille torstaina.

Perjantai hurja meno jatkuu Konalassa, kun edellisten lisäksi lasten seinä, keskimuodon släbi ja pallo valjastetaan kisakuntoon perjantaina.

Lauantaina kaikki Collectiven jäsenet mukaan kisaamaan kuukausikarkeloihin coolista cooleimpaan Konalaan! Rauhaa rakastaville on kaikilla muilla halleilla normipäivä. Ei suurempia ryhmiä, vaan loistavaa kiipeilyä! Lauantaina Espoossa on tarjolla myös alkeiskurssia! Mukaan mahtuu vielä, joten ei kun ilmoittautumaan ja tekniikka haltuun.

Sunnuntaina Espoossa vilistää yksi lapsiryhmä klo 14 alkaen, joten seuraavan tunnin aikana voi olla lastenseinällä hieman tungosta, mutta muuten varmasti mahtuu menoon mukaan.

Alkeiskursseja on tarjolla kaikille halukkaille 8.6. Espoossa ja 30.6. Pasilassa https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Ilmoittautuminen BK Climberssin syksyn junnuryhmiin on avattu! Tulevalla kaudella tarjolla 15 ryhmää 6-16- vuotiaille Espoossa, Herttoniemessä ja ensimmäistä kertaa myös Konalassa! Tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Ja sitten se sneak peak. ;) Lupasin valottaa hieman myös ensi viikkoa ja pikaisesti kerrottakoon, että tulevan viikon ensimmäiset uudet reitit saa maanantaina Herttoniemi, jossa uusitaan pallonurkkaa ja släbiä.

Ihanaa kiipeilyviikkoa kaikille!