10.06.2019

Viikkokatsaus 10.6.2019

Heipä hei rakas lukijakunta!

Kiipeilyviikko alkaa mainioissa merkeissä, kun viime viikonlopun Collective cupin jäljiltä on kisareittejä kaikille nautittavaksi ympäri coolia Konalaa. Käykää ihmeessä nautiskelemassa :) Villi tornihuhu kertoo että muuan kiipeilysankari kävi suorittamassa Konalassa 54 reitin circuit-treenin. Pistä viestiä, jos pistät paremmaksi! Kaikki kokeilemaan kuinka monta rataa kesäkunto kestää.

Tällä viikolla reitintekoa Boulderkeskuksen halleilla seuraavasti:

Maanantaina ratamestarointi alkaa jälleen Herttoniemestä, jossa uutta ulkomuotoa saavat Tuukan ja Anssin voimin släbi ja pallonurkka. Luvassa tiukkaa tasapainoharjoitusta kaikille!

Tiistaina reittejä tehdään edellisviikon tapaan Espoossa ja Pasilassa. Espoossa uutta väriä saavat hallin takaosan seinät eli släbikulma ja pystyt. Pasilassa tehdään kunnon purkutalkoot maalausten tieltä, kun pieni ja iso katto sekä 45° kokevat puhdistuksen. Myös maalin katkun kannalta Pasilaa suositellaan enemmän taas loppuviikosta.

Keskiviikkona Olli ja Tuukka mestaroivat täyttöä kisojen jäljeltä Konalaan ja Herttoniemessä Anssi ja Antero laativat uudet haasteet keskimuodon hänkille. Siellä siis ensin voimat pois hänkillä ja kun kädet ei enää kestä, niin aina voi kiivetä släbiä ja ottaa sen jalkatekniikan haltuun ;)

Torstaina Espoo saa uusia pähkinöitä hänkin ystäville pikkukattoon.

Perjantaina perheen pienimmille uusitaan reittejä Pasilaan ja aikuisempaan makuun samasta hallista uusitaan släbinurkkauksen luomukset.

Lauantaina ja Sunnuntaina kaikki hallit palvelevat täydessä vahvuudessa, eikä kalenterissa ole toistaiseksi suurempia toimintaan vaikuttavia ryhmiä. Näin kaikille lasten ja aikuisten seinille mahtuu ilman ruuhkaa aamusta iltaan! Tervetuloa kiipeilemään!

Alkeiskursseja on seuraavaksi tarjolla kaikille halukkaille  30.6.Pasilassa https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Muistutetaan vielä, että ilmoittautuminen BK Climberssin syksyn junnuryhmiin on avattu! Tulevalla kaudella tarjolla 15 ryhmää 6-16- vuotiaille Espoossa, Herttoniemessä ja ensimmäistä kertaa myös Konalassa! Tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Nähdään BK:lla!