17.06.2019

Viikkokatsaus 17.6.

Hei rakas BK:n kiipeilykansa!

Huomenta täältä Kuopiijjon junasta. Täällä sitä ollaan aamu viiden junassa matkalla rakkaiden kollegojen luo Voemalle. Mikäpä mahtavampi tapa aloittaa viikko, kuin kirjoitella teille kivoja kuulumisia, kun maisema vaihtuu :)

Kevät ja alkukesä on mennyt teidän kanssa aivan kuin siivillä! Se on Juhannusviikko nyt. Jopa BK:n työntekijät lepäävät pe ja la ja sunnuntaina Espoon ja Herttoniemen hallit ovat palveluksessanne  klo 12-18. Aukioloajasta mainittakoon, että tuohan on käytännössä meillä sisäänpääsyaika, eli kiipeillä saa kuuden jälkeen vaikka puolilleöin, jos kunto ja nahat vaan kestävät! Nyt kaikki vetämään alkuviikosta kunnon treenit ennen juhannuslepoa.  Collectiven jäsenet ja Premiumkortin omistajat toki kiipeilevät tälläkin viikolla 24/7!

Reitintekoa Boulderkeskuksen halleilla seuraavasti:

Maanantaina on Konalassa luvassa herkkua lämmittelyseinälle pallon viereen ja sillan alle Tuukan ja Anssin voimin. Luvassa siis varmasti uutta kaikille nelosista yläkutosiin saakka ihanan viileään Konalaan :) Pasilassa on aamupäivästä maalausmeininkiä, joten hallille suositellaan saapumista vasta klo 16 jälkeen ihan vaan hajuhaittojen takia. Pahoittelemme, mutta lupaamme, että tulee hieno!

Tiistaina Espoossa on  vuorossa iso hänkki, jolta poistuu nyt muutama nemesis ja suursuosikki uusien tieltä. Tällä seinällä on sen verran kulmaa, että uskallan luvata uusia seiskoja ja haastetta myös vaativampaan greidimakuun. Pasilassa uudet haasteet muodostuvat Anteron ja Oton voimin (=meidän kesän vieraileva reitintekovahvistus). Lastenseinä saa uudet linjat ja täyttöä tehdään ympäri hallia, jotta puuhaa riittää. Myös kärpässieni saa tänä kesänä uuden värin, joten siitä siivotaan tiistaina otteet uuden ulkoasun tieltä!

Keskiviikkona Anssi ja Otto nikkaroivat uudet seiskat ja kutoset Herttoniemen kilpimuodolle.  Kuin vastapainoksi Tuukka ja Antero taituroivat herkkiä ja teknisiä pähkinöitä Konalan keskimuodon släbille. Herttoniemessä ja Konalassa on kyllä nyt mainioita linjoja tarjolla kaikilla greideillä! Herttoniemen hänkeillä kannattaa käydä ottamassa kunnon painit, niin pysyy voimatasot yllä läpi kesän!

Torstaina ratamestarit kokoontuvat viikon viimeiseen sessioon Pasilaan, missä uusitaan "nelifemma" eli 45 asteen kulmassa oleva hänkki sekä jatketaan mahamuodon täyttämistä.

Perjantai on reitinteon osalta ansaittu lepopäivä! Muistattehan, että kaikki hallit ovat tämän päivän kiinni. (Collectiven jäsenet ja Premium kortin haltijat pääsevät toki kiipeilemään 24/7) Seuraavat reitit tehdäänkin sitten tulevan viikon maanantaina, jolloin Herttoniemessä on luvassa erikoisherkkua, kun tiimissä on mukana kansainvälinen vahvistus Jakob Greisdorfer!

Lauantaina kaikki hallit ovat kiinni ja BK:n mainio tiimi ottaa ilon irti kesäisestä vapaapäivästä. Muistattehan, että kaikki hallit ovat tämän päivän kiinni. (Collectiven jäsenet ja Premium kortin haltijat pääsevät toki kiipeilemään 24/7)

Sunnuntaina Herttoniemessä ja Espoossa on taas täysi meno päällä klo 12-18. Juhannuskilot kannattaa siis tulla heti jättämään molempien hallien hänkeille! Konalassa sekä Pasilassa kerätään vielä virtaa tulevaan viikkoon ja hallit ovat vielä sunnuntain kiinni. Collectiven jäsenet ja Premium kortin haltijat pääsevät toki kiipeilemään 24/7 kaikissa halleissa!

Alkeiskursseja on tarjolla kaikille halukkaille seuraavaksi 30.6. Pasilassa https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Ilmoittautuminen BK Climberssin syksyn junnuryhmiin on avattu! Tulevalla kaudella tarjolla 15 ryhmää 6-16- vuotiaille Espoossa, Herttoniemessä ja ensimmäistä kertaa myös Konalassa! Tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Ihanaa kiipeilyviikkoa kaikille!