24.06.2019

BK:n viikkokatsaus 24.6. - with pride :)

Nyt on Juhannus juhlittu komeissa keleissä ja mahtava meininki jatkuu Helsinki Pride -viikolla. Pasila saa tällä viikolla uudet patjat, joten kiipeilemään pääsee hallin puolelle vasta torstai-perjantai-akselilla.

Maanantaina kannattaakin suunnata Herttoniemeen, jossa reittejä taiteilevat Anssi, Tuukka ja vieraileva vahvistuksemme Jakob Greisdorfer. Uudistettavana seinänä tänään koko hallin takaosa eli skumppaseinä. (Skumppaseinä sai nimensä seinälle maalatuista kuplista, joista on toivottavasti piristävää nostetta kaikille kiipeilijöille. )Lisäksi Herttoniemen hänkeiltä löytyy mahtavia haasteita Juhannuskilojen karistamiseen!

Tiistaina Anssi tekee täyttöä Espooseen jossa uusia reittejä muodostuu näin eripuolille hallia. Samaan aikaan Tuukka ja Teemu tekevät teille uusia haasteita Konalaan keskimuodon hänkille. Siellä olikin muutama aika kipakka haaste. Toivottavasti kaikki ehtivät kaataa projektit, ennen kuin ne lähtevät vaihtoon!

Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina reitintekijät ovatkin isolla tiimillä Espoossa. Meillä on ilo ja kunnia järjestää lokakuun lopussa boulderoinnin PM-kisat ja jotta homma sujuisi silloin mitä mahtavimmin, reitinteon kisatiimi harjoittelee ja testaa yhdessä.  Upeita reittejä luvassa siis Espoon kisaseinän laajuudelle koko loppuviikon. Muissa halleissa on reitinteko- ja projektointirauha loppuviikon. Pasila on varmasti käytettävissänne viimeistään torstaina, mutta ilmoitamme, mikäli saamme urakan nippuun jo aikaisemmin!

Lauantaina ja sunnuntaina kaikki hallit ovat normaalisti auki. Viikonlopun kiipeilyissä kannattaa ehdottomasti suunnata Espooseen, jos ei ole arkena ehtinyt. Tarjolla on varmasti upeita pähkinöitä kaikilla tasoilla. Pasilassa pääsevät peruskurssilaiset nauttimaan uusista seinistä ja patjoista sunnuntaina 30.6. Kurssilla on vielä tilaa, joten nyt mukaan ottamaan tekniikka haltuun ja kunnon boosti oman kiipeilyn kehittymiseen!

Ihanaa kiipeilyviikkoa! Nähdään halleilla!

Alkeiskursseja on tarjolla kaikille halukkaille seuraavaksi tällä viikolla, sunnuntaina 30.6. Pasilassa https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/