15.07.2019

Kengänpohjauspalvelut nyt Boulderkeskuksella!

Heippahei ja oikein mukavaa viikon alkua!

Nyt on tarjolla erinomaisia ilouutisia kaikille niille sankareille joiden kiipeilytossujen pohjat ovat puhki ja kiristysremmit repsottaa. Boulderkeskus aloittaa uuden ja upean kengänpohjauspalvelun, jonka avulla vanhojen lähetyskenkien tarina voi saada ansaitsemansa jatko-osan!

Voit tuoda uutta pohjaa vailla olevat kiipeilykenkäsi mille tahansa hallille, josta ne toimitetaan eteenpäin Boulderkeskuksen yhteistyötaholle. Varsinaisen pohjaustyön tekee La Sportivan ja Scarpan sertifioima, ja kyseisten lafkojen alkuperäisosia käyttävä tehdas - ja jälki on todellakin sen mukaista! Kengistä tulee upeat ja niiden käyttöikä pitenee lähes uusien tasolle. Myös La Sportivan NO EDGE -kengät voidaan pohjata alkuperäisosia käyttäen. Pohjattavaksi kelpaa kuitenkin aivan kaikenlaiset kiipeilykengät.

MILLOIN KENGÄT KANNATTAA TUODA POHJATTAVAKSI?

Pohjaustyön lopputulokseen ja hintaan vaikuttaa se kuinka ajoissa tuot kenkäsi huoltoon. Hintahaarukka pohjaustyölle pyörii 45€-75€ riippuen kenkiesi kunnosta.

reunakumipohjakumi

Paras aika tuoda kengät pohjattavaksi on silloin kun pohja on kulunut aivan reunakumiin asti, mutta reunakumi on säilynyt ehjänä. Reunan ollessa ehjä, joudutaan pelkkä pohja vaihtamaan, ja lopputulos on silloin kerrassaan upea!

Jos kengän kunto vaatii koko reunakumin vaihtoa, pohjaus tulee olemaan vaativampaa, vie aikaa ja vaikuttaa myös hintaan.

Aivan kaikkea ei myöskään voida korjata. Jos sisäkengän nahka on täysin puhki ja varpaat nauravat kengänkärjestä, on jo liian myöhäistä. Tässä tapauksessa suosittelemme sinua suuntaamaan BK shopiin uusille kenkäkaupoille.

Lisää tietoa kengänpohjauksesta ja hinnoista saat Boulderkeskuksen halleilta!