15.07.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 15.7.


Uusi viikko tuo tullessaan uusia tuulia Boulderkeskukselle! Paljon kysyttyjen BK Climbersin junnuryhmien ilmoittautuminen on auki ja ryhmissä riittää vielä toistaiseksi tilaa. Myös Boulderkeskuksen palvelukavalkaadi saa uuden hienon tulokkaan kenkäpohjauksen muodossa! Lisätietoa palvelusta tästä linkistä.

Reitinteko jatkuu tuttuun timanttiseen tapaansa seuraavasti:

Maanantaina Herttoniemessä legendaarinen Juvos-muoto ja Sisunurkka saa uutta otetta pintaansa. Jännittävää nähdä mitä rete-tiimi on tälläkertaa saanut aikaan!

Tiistaina on aika siirtyä Espooseen jos aivan hallin perällä sijaitsevalle takasuoralle ja helpolle hänkille, jotka uudistuu reittien osalta.

Keskiviikkona puuhastellaan taas Herttoniemessä ja Konalassa. Tiedossa on molempiin halleihin tiukkaa setitystä, sillä Herttoniemessä reittejä syntyy Veneenkeulaan ja Konalassa reittitaiteilijat paiskivat töitä Rusetin oikeassa laidassa.

Torstaina palataan takaisin länteen ja Espooseen, jossa keskimuodon itäinen puolisko eli ns. Itäblokki taiteillaan täyteen klassikoita.

Perjantaina meno sen kuin kovenee Konalassa nimittäin silloin 38°-seinä ja Prowall saa uutta reittiä kupeensa.

Muistutuksena kaikille! Reitinteko tapahtuu aina aamupäivällä ja kerralla rakennetaan reittejä vain osaan hallista. Halleissa voi siis kiipeillä aina ja iänkaikkisesti, reittitöistä huolimatta. Poikkeuksena tähän sääntöön on suuremmat kansalliset ja kansainväliset kisat, jolloin joku halleista saattaa olla viikonlopun yli pelkästään kisakäytössä. Näistä ilmoitamme erikseen :)

Kiva viikko siis taas edessä!

Tervetuloa kaikille ja nähdään hallilla!