22.07.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 22.7.

Huh hellettä! Elohopea on kirinyt jo lähes hellelukemiin, ja jos säätiedotteisiin on uskominen, piinaa helle kiipeilijöiden pulskia hikisormia koko loppuviikon ajan!

Ei kuitenkaan hätää! Boulderkeskuksella on aina hyvä kiivetä! Etenkin BK Konalan ilmastointi pitää huolen siitä, että keväänraikas ja rapsakas lämpötila säilyy sisätiloissa koko hellejakson ajan. Lisäksi pahimpaan helleöveriin ennen treenisessaria voi varautua ostamalla jätskit BK shopin aina viileästä jätskialtaasta!

Reitintekoa tällä viikolla seuraavasti:

Maanataina reitinteon viikko alkaa Herttoniemestä, jossa Megahänkkiin paukutellaan uudet otteet.

Tiistaina kurvataan länteen ja Espooseen, jossa luvassa ns, huolto-/täyttöpäivä eli hallissa paiskitaan reitintekoon liittyviä huoltohommia, ja mahdollisuuksien mukaan myös uusia reittejä syntyy sopiviin väleihin, jo olemassa olevien reittien lomaan. Espoon lisäksi Pasilassa rehkitään reittiä seinään "uudelle" suoralle eli sinne vihreällä puolelle.

Keskiviikkona Herttoniemessä niinikään huolto-/täyttöpäivä ja Konalassa Aaltomuotoon loihditaan aina niin nautinnollisen kivoja ralleja.

Torstai tuo tullessaan reitintekoa taas Espooseen, jossa hallin perällä sijaitseva Takakulma, -släbi ja Helppo suora saa kupeensa uutta kiivettävää.

Perjantaina Viikon päättää Konalan iki-ihana Pallo ja Pallon uudet reitit.

Muistutuksena kaikille! Reitinteko ja huoltotyöt tapahtuu aina aamupäivällä, ja kerralla rakennetaan reittejä vain osaan hallista. Halleissa voi siis kiipeillä aina ja iänkaikkisesti, reittitöistä huolimatta. Poikkeuksena tähän sääntöön ovat suuremmat kansalliset ja kansainväliset kisat, jolloin joku halleista saattaa olla viikonlopun yli pelkästään kisakäytössä. Näistä ilmoitamme erikseen :)

Nähdään hallilla!