05.08.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 5.8.2019

Oikein ihanaa viikon alkua taas kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Aika se vaan rientää ja on taas uuden viikkokatsauksen aika. Elokuu on alkanut ja enää viikko aikaa koulujen alkuun. Koulujen alkamisen myötä myös BKC:n ryhmät palaavat kesälaitumilta sekä treeniringit ja -kurssit jatkuvat tuttuun tapaan Boulderkeskusten halleissa. Vietetään silti vielä tämä viikko lomaa ja palataan asiaan ensi viikolla!

Uusia reittejä Boulderkeskuksilla syntyy tällä viikolla seuraavasti:

Maanataina Herttoniemen Tatin hänkkiin ilmestyy uusia otteita.

Tiistaina vuorossa Konala ja Konalan takakaari sekä Pasilan pikku katto.

Keskiviikkona taas paluu Herttoniemeen ja kilpimuodon uusien reittien pariin.  Myös Konalassa paiskitaan reittitöitä Kaaren ja helpon seinän kimpussa.

Torstai ja Perjantai Hurahtaa Espoossa, jossa Collectiven jäsenille loihditaan reittejä kuukausikisoja varten Kaarikulmaan, Suoraankulmaan, 20-asteiselle ja isolle hänkille.

Lauantaina siis osa Espoota Collectiven kisakäytössä. Kisat alkaa klo 18.00.

Tämä viikko siis vielä ilman BKC-ryhmiä. Ensi viikolla startataan syyskausi Herttoniemessä, Espoossa ja Konalssa. Ryhmissä vielä tilaa ja ilmoittautua voi mukaan https://www.bkclimbers.fi/fi/website/tietoja_seurasta/junnuryhmaan_liittyminen/

Seuraava alkeiskurssi järkätään Pasilassa 18.8. klo 10.00 alkaen Tervetuloa mukaan! Ilmoittautuminen osoitteessa http://boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Oikein hyvää viikonalkua kaikille! Nähdään hallilla!