12.08.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 12.8.

Hyvää alkanutta viikkoa taas kaikille!

Viikko alkoi sateisena, mutta sehän ei haittaa kun aina pääsee vähintään sisälle kiipeilemään. Tällä viikolla on luvassa kaikkea uutta ja jännää. BK Climbersin ryhmät alkavat taas Boulderkeskuksella. Ryhmät treenaa Herttoniemessä, Espoossa ja Konalassa. Aikataulut treeneistä voit tarkistaa tästä linkistä

Boulderkeskuksen kurssikalenteri on saatu myös lyötyä lukkoon! Super suositut valmennukset ja kurssit löydät nettisivuiltamme ja kurssikalenterista. Seuraava alkeiskurssi pidetään 18.8. Pasilassa klo 10.00 alkaen.

Jos kaipaat kivaa kiipeilyporukkaa, ohjausta kiipeilyyn, mutta et ryppyotsaisia tavoitteita niin silloin kannattaa suunnata Treenirinkiin joko keskiviikkoisin Herttoniemeen tai torstaisin Espooseen. Treenit kestävät kaksi tuntia ja hinta treenille sisäänpääsylipun lisäksi on 9€. Lisää Treeniringistä nettisivuillamme.

Tällä viikolla Espoossa kiivettävänä timanttisia kuukausikisareittejä ja nyt pienempien kiipeilijöiden kannattaa myös käydä pyörähtämässä keskimuodon ympäri, sillä sieltä saattaa myös löytyä kaikkea kivaa kiivettävää.

Tuttua ja taattua laatukiipeilyä toki kaikissa Boulderkeskuksen halleissa ympäri vuoden, ja tällä viikolla syntyy taas uutta seuraavasti:

Maanantaina Herttoniemen Skumppaseinä eli hallin perällä sijaitseva, eri värisin pallokuvion koristeltu seinäkokonaisuus saa uudet reitit kupeensa.

Tiistaina Espoossa on täyttö- ja huoltopäivä eli reittejä syntyy jo olemassa olevien reittien oheen, ja lisäksi hallissa puuhastellaan reitintekoon liittyviä huoltohommia. Samaan aikaan Pasilassa Släbi ja Lastenseinä uudistetaan reittien osalta.

Keskiviikkona jälleen Herttoniemessä tapahtuu kun Kisahänkki ja portaiden-viereinen-seinä lyödään täyteen timanttisia tarttumakäikäleitä. Myös Konalan Tattisläbi ja Silta saa osansa käikäleistä keskiviikkona

Torstaina on paluu Espooseen ja hallin alkupään släbille ja suoralle

Perjaintaina reitinteon viikon päättää Konala ja Konalan Tattihänkki.

Sellainen upea viikko taas edessä! 

Tervetuloa ja nähdään hallilla!