16.08.2019

Uutuus kiipeilykengät nyt Boulderkeskukselta! New climbing shoe brand now available at Boulderkeskus!

Unparallel Sportsin uutuus kiipeilykengät Regulus ja Sirius nyt saatavilla Boulderkeskus Herttoniemestä ja netistä BK Shopista!

Kaliforniassa kehitetyt ja käsinvalmistetut kengät ovat nyt saatavilla jäykempänä normi versiona ja pehmeämpänä LV -versiona.

Tarrakiinnitteinen Regulus on aggressiivinen ja tarkka kenkä kaikentyyliseen kiipeilyyn niin pystyille kuin jyrkemmillekin seinille! Pehmeä päällinen yhdistettynä jäykkään pohjaan takaa hyvin istuvan ja miellyttävän fiiliksen.

Sirius on erittäin tarkka ja herkkä sendikenkä, jonka nauhakiinnityksellä saat sen istumaan juuri niin kuin haluat. Tällä kengällä kiipeät jyrkät hänkit ja herkät kitkaa vaativat reitit. Täydellinen kenkä niin sisälle kuin ulos!

//

New climbing shoes Regulus and Sirius from Unparallel Sports have joined our great climbing shoe selection! Unparallel shoes are designed and produced in California and are available at BK Herttoniemi ja our web shop!

The Regulus is a stiff downturned shoe providing both comfort and absolute precision for any angle and all styles of climbing. The unlined synthetic upper provides a soft feel on foot while maintaining a perfectly snug and secure fit.

The Sirius Lace is the shoe for your most demanding projects! Equally at home in the gym or outside these shoes excel on vertical and steep overhung terrain where every last fraction of friction helps to propel you up.

Both shoes are available in regular stiffer and lighter LV versions!