26.08.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 26.8.

Uusi ja upea viikko on taas alkanut Boulderkeskuksella ja luvassa on jälleen yhtä upeita kiipeilyelämyksiä viikon jokaiselle päivälle!

Arki-iltoina Herttoniemessä, Espoossa ja Konalassa BKC junnuryhmät treenaavat taas tuttuun ja totuttuun tapaan. Voit käydä tsekkaamassa ryhmien aikataulut tästä linkistä.

Jos halajat rakennetta treenisessioille ja opastusta kiipeilytekniikkaan käy testaamassa Treenirinki Herttoniemessä keskiviikkona tai Espoossa torstaina. Treenit alkaa klo 18.30 ja kestää pari tuntia. Sinun ei tarvitse ilmoittautua Treenirinkiin, riittää kun tulet paikalle. Lisätietoa Treeniringistä nettisivuilta http://boulderkeskus.com/fi/sivu/ajankohtaista/uutiset/?postid=1436

Kohti seiskaa -kurssin aikataulu on myös lyöty lukkoon ja rajoitettuja paikkoja on vielä muutama jäljelle. Kohti seiskaa -kurssi  on tarkoitettu erityisesti kutos-greidin kiipeilijöille, joiden tavoitteena on oppia treenaamaan sekä nostaa greidiään. Lisää kurssista voit lukea kurssisivuilta http://boulderkeskus.com/fi/sivu/palvelut/kurssit/

Sitten vielä ennekuin siirrytään reitinteon aikatauluihin on hyvä muistuttaa ensi viikolla Boulderkeskus Espoossa alkavista JUMPPI- ja MUUVI -harrasteryhmistä. Molemmat ryhmät ovat Boulderkeskuksen ja Espoon liikuntapalvelun yhdessä järjestämiä, ohjattuja ja maksuttomia kiipeilyryhmiä.

MUUVI on tarkoitettu 10–12-vuotiaille lapsille ja JUMPPI 13–18-vuotiaille nuorille.

Molemmat ryhmät kiipeilee Espoossa maanantaisin. MUUVI klo 15-16 ja JUMPPI klo 16-17.

Timanttisia reittejä tällä viikolla seuraavasti:

Maanantaina tartutaan toimeen tuttuun tapaan Herttoniemessä ja pikku hänkillä.

Tiistaina siirrytään Espooseen, jossa aivan hallin perällä sijaitseva helppo hänkki, takasuora ja helppo suora saa uutta kitkaista otetta kupeensa. Samaan aikaan Pasilassa nikkaroidaan nelifemmalle uusia  reittejä.

Keskiviikkona vuorossa jälleen Herttoniemi ja Herttoniemen Juvos-muoto ja Sisu-nurkka sekä Konala ja Konalan Tuubi.

Torstai on omistettu Espoon itäblokille.

Reitinteon viikon päättää perjantaina Pasilan iso katto.

Sellainen upea viikko taas edessä!

Nähdään hallilla!