09.09.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 9.9.

Oikein hyvää ja sateenraikasta alku viikkoa kaikille!

Tällä viikolla BKC ryhmät treenaa tuttuun tapaan Herttoniemessä, Espoossa ja Konalassa. Vuorot voit tarkistaa tästä .

Jos kaipaat ohjattua treeniä hyvässä porukassa kannattaa suunnata Treenirinkiin joko keskiviikkona Herttoniemeen tai torstaina Espooseen klo 18.30. Ohjatussa ryhmässä ja rakenteellisella treenillä ehkäistään vammoja, tehdään kehosta vastaanottavaisempi treenivaikutuksille ja kiivetään lähtökohtaisesti aina kovempaa! Parin tunnin treeneistä voit lukea lisää tästä.

Keskiviikkona Herttoniemen sauna on varattu yksityiskäyttöön, josta johtuen Collectiven saunavuoro on siirretty tiistaille.

Haluatko tietää lihasvoimien, kestävyyskunnon ja liikkuvuuden raja-arvot tavoitteellisen treenin tueksi?

Boulderkeskus järjestää kiipeilijän lihaskuntotestejä huomenna 10.9. Herttoniemessä klo 17.00 ja 16.9. Espossa samaan aikaan klo 17.00. Testiin voit ilmoittautua kurssikalenterista.

Reitintekoa Boulderkeskuksella tällä viikolla seuraavasti:

Maanantaina aloitetaan perinteikkäästi Herttoniemestä, jossa lastenseinä saa uudet otteet ja ainakin megahänkille syntyy uusia täyttöreittejä.

Tiistaina reitintekoa jatketaan Espoossa ja Konalassa. Espoossa niinikään harjoitteluseinään aka lastenseinään tehdään uusia jännittäviä kiipeilyelämyksiä ja Konalassa Aaltomuoto saa uudet otteet pintaansa.

Keskiviikkona reitintekotiimi tekee paluun Herttoniemeen ja nikkaroi pallonurkan ja släbin täyteen uusia klassikoita. Keskiviikkona reittihommat jatkuvat myös Konalan pallon kimpussa.

Torstaina ja perjantaina reitinteossa keskitytään viikonloppuna Pasilassa pidettäviin kuukausikisoihin. Halliin syntyy taidolla ja tunteella tehtyjä upeita reittejä!

Lauantaina ja sunnuntaina siis BK Collectiven timanttiset kuukausikisat Pasilassa!

Sellaista siis tällä kertaa luvassa!