16.09.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 16.9.

Hyvää alkavaa viikkoa taas kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Syksy se tulla jollottaa ja suattaapi olla, että vettä tullee tällä viikolla taivvaan täyeltä, vuan saattaapi olla, että ei tulekkaan!

Tällaisilla savolaesilla viisauksilla on hyvä potkaista taas uusi upea viikko käyntiin, joka pitää sisällään tottakai paljon reitintekoa jokaisessa hallissa ja BK Climbers -ryhmien treenejä Herttoniemessä, Espoossa ja Konalassa. Ryhmien aikataulut voit tarkistaa tästä linkistä.

Viikonlopun jäljiltä Pasilassa on vielä kiivettävissä mega hienoja kuukausikisareittejä! Käykääpä tsekkaamassa!

Tällä viikolla uusia reittejä halleille syntyy seuraavasti:

Maanantaina perinteiseen tapaan aloitetaan Herttoniemestä, jossa reitit syntyvät parasta aikaa hallin keskellä seisovan muodon eli tatin jyrkimmälle profiilille eli hänkille eli tattihänkille.

Tiistaina paiskitaan hommia Espoossa pikku katon parissa eli pääseinän lyhyen, mutta jyrkimmän profiilin kohdalla. Tiistaina tehdään myös Pasilan huolto- ja täyttöhommia.

Keskiviikkona jakaannutaan niin ikään kahteen eri halliin. Herttoniemessä kilpimuoto  eli hallin perällä sijaitseva kilvenmuotoinen pieni hänkki saa uusia reittejä ja Konalassa dynoseinä ja släbi nikkaroidaan täyteen toinen toistaan hienompia probleemoita. Dynoseinä on siis heti halliin tultaessa vasemmalla sijaitseva seinä, jossa voisi järjestää tällaisia virallisia hullutteluja. Släbi on dynoseinän vasemmalla puolella sijaitseva hallin loivin profiili.

Torstaina Espoossa on vuorossa iso hänkki. Iso hänkki ei ole yhdenkään reitintekijämme lempinimi vaan pääseinän keskellä sijaitseva jyrkkä profiili, joka saa siis torstaina pintaansa uusia kitkaisia otteita.

Perjantaina viikon päättää tuttuun ja totuttuun tapaan Konala ja Konalan helppo nurkka eli campus-rimojen vasemmalla puolella sijaitseva yleensä suhteellisesti helpompia reittejä sisältävä profiili sekä irtopala joka on hallin perällä sijaitsevan tuubin kylkeen nojaava loiva profiili.

Sellainen viikko siis taas edessä!