30.09.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 30.9.

Oikein hyvää syyskuun viimeistä päivää kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Kovaa vauhtia edetään syvälle syksyyn ja lokakuu kolkuttelee jo aivan nurkan takana! Boulderkeskuksella syksy on kiireistä aikaa, sillä BK shoppeihin on tehty tilaa uutuustuotteille vielä tänään viimeistä päivää voimassaolevalla -40% syyskampanjalla.  BD:ltä, ja nyt myös La Sportivalta on saapunut tilalle paljon vaatteita upeissa syksyn uutuusväreissä, jotka sopivat niin kallioille kuin kaupunkiin.

Tänään siis ennättää vielä shoppailemaan alennustuotteita!

Boulderkeskus Espoossa lokakuun 26-.27. pidettävät boulderoinnin Pohjoismaiden mestaruuskisat ovat myös pitäneet huolen siitä, että hommaa riittää! PM-kisojen osallistujalista alkaa jo pullistella ääriään myöten. Islannin, Ruotsin ja Norjan joukkueet ovat ilmoittanutuneet mukaan ja suomalaisia kisaajiakin alkaa olla melkoinen määrä. Kisoista on siis tulossa todella isot ja sitäkin upeammat! Jos haluat olla mukana tapahtumassa muulla tavalla kuin kisaamassa, voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi sähköpostitse osoitteeseen samuli@boulderkeskus.com. Kaikenlaista hommaa riittää reitinteon apukäsistä, kisaajien ja yleisön opastamiseen sekä tuomarointiin.

Kaikki tuomaroinnista kiinnostuneet voi suunnata 5.10. klo 12-17  Tapanilan kiipeilykeskukseen, jossa järjestetään erillinen tuomarikoulutus kaikki tulevia kisoja silmällä pitäen. Koulutukseen voi vielä ilmoittautua tänään sähköpostilla jari.koski@climbing.fi

Tällä viikolla BKC -ryhmät treenaavat halleissa tuttuun tapaan, voit tarkistaa aikataulun tästä. Sunnuntaina Konalassa klo 17 jälkeen noin tunnin verran kiipeilee isohko lapsiryhmä BK staff ohjauksessa.

Tänään maanataina Kohti seiskaa -ryhmä treenaa Herttoniemessä klo 17.30-19.00 skumppaseinällä, jonka takia seinä on eristetty muulta kiipeilyltä.

Reittejä tällä viikolla seuraavasti:

Maanatai starttaa taas tuttuun tapaan Herttoniemestä, jossa hallin keskellä seisovan muodon eli tatin loivimmalle profiilille eli släbille eli tattisläbille syntyy lisää reittejä.

Tiistai huhkitaan kahdessa hallissa. Espoossa uusia reittejä syntyy 20°-seinälle. 20° tarkoittaa seinän kulmaa ja yleensä sitä käytetään vain päälle kaatuvista seinistä. Loivia profiileita kutsutaan yleisesti vain släbeiksi. Pasilassa on tiistaina vuorossa släbi ja heti halliin tultaessa vasemmalla puolella sijaitseva helppo nurkka.

Keskiviikkona paiskitaan reittihommia niinikään kahdessa hallissa. Herttoniemessä vuorossa on heti hallin kierreportaita laskeuduttaessa edessä siintävä, kahvaotteistaan tunnettu helppo nurkka ja sen oikealla puolella sijaitseva mahamuoto. Samaan aikaan Konalassa hallin keskellä seisovan muodon eli tatin loivimmalle profiilille eli släbille eli tattisläbille syntyy lisää reittejä.

Torstaina reitintekotiimi tekee paluu Espooseen ja uusii reitit kaari- ja suorakulmaan, jotka molemmat sijaitsevat heti halliin tultaessa ensimmäisessä kulmassa.

Perjantaina viikon päättää Konalassa hallin keskellä seisovan muodon eli tatin jyrkin profiili eli hänkki eli tattihänkki.

Sellainen viikko taas edessä!