07.10.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 7.10.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Upea ruska on saavuttanut nyt myös eteläisen Suomen ja pian on kaivettava pipot ja myssyt naftaliinista. Boulderkeskuksella raikas syksy otetaan vastaan avosylin ja halleilla riittää touhua!

BKC ryhmät treenaa vielä tällä viikolla normaalisti ja aikataulun voit tarkistaa tästä linkistä! Ensi viikolla (vko 42) vietetään syyslomaa ja silloin pidetään myös lomaa treenailusta.

Tällä ja ensi viikolla ei rikota treenirutiineja. Treeniringit Herttoniemessä (keskiviikko 18.30-20.30) ja Espoossa (torstai 18.30-20.30) pyörivät normaalisti. Boulderkeskus suosittelee lämpimästi Treenirinkiä kaikille, jotka haluavat rakennetta ja ohjausta treenikerroilleen. Treenirinkiin ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun saavut paikalle. Luvassa on kiipeilyä ja oheisharjoitteita rennolla otteella hyvässä porukassa. Lisää Treeniringistä tästä linkistä.

Jos olet uusi harrastaja ja haluat nopeammin lajin pariin, suosittelemme ehdottomasti ottamaan perusteet haltuun alkeiskurssilta.

Alkeiskursseja kalentereissa, joihin ennättää vielä ilmoittautua!

10.10.2019, klo 18:00 Konala
13.10.2019, klo 15:00 Espoo

Kursseille voi ilmoittautua tästä linkistä!

Viikonloppuna kisaillaan BK Collectiven kuukausikisoissa Boulderkeskus Herttoniemessä, jonka takia reitinteon viikon aloittaa Espoo.

Maanantaina vuorossa siis tällä kertaa Espoo ja uudet reitit, jotka syntyvät aivan hallin ensimmäisille profiileille släbille ja suoralle.

Tiistaina jatketaan Espoossa. Vuorossa on huolto- / täyttöpäivä, jolloin uusia reittejä syntyy sopiviin väleihin jo olemassa olevien reittien lomaan. Samaan aikaan Pasilassa reittejä syntyy släbiseinän viereiselle mahamuodolle.

Keskiviikkona pakerretaan Konalassa keskimuodon takana lymyävän erittäin jyrkän ja anteeksiantamattoman rusettimuodon vasemmanpuolen parissa.

Torstai ja perjantai kuluukin Herttoniemessä viikonlopun kuukausikisoja rakennellessa. Reitit nikkaroidaan keskimuodon takana oleville vierekkäisille seinille; pikku hänkille, heti viereiselle kuperalle Juvos-muodolle,  jälleen viereen oikealle Sisu-nurkkaukseen ja edelleen oikealle koko hallin jyrkimmälle profiilille veneenkeulaan.

Sellainen upea viikko taas odottaa!