04.11.2019

Boulderkeskus viikkokatsaus 4.11.

Oikein hyvää viikon alkua kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Taas on saatu uusi puuhakas viikko käyntiin BK:lla! Viikko pitää sisällään La Sportivan kiipeilykenkien testausta,  isänpäivähulinaa, vuosijäsenskabailua, paljon reitintekoa ja tietenkin timanttisen kovaa kränkkäystä!

Boulderkeskus Espoon yläkerrassa on kruunattu viimeviikolla käyttöön uusi ja upea treeniseinä! Treeniseinän avulla voi rakentaa henkilökohtaisia circuiteja ja treenata heikkouksia hiomalla itsensä kovaakin kovempaan lähetyskuntoon!

BKC ryhmät kiipeilevät tuttuun tapaan Herttoniemessä, Konalassa ja Espoossa. Ryhmien aikataulut voit tarkistaa tästä linkistä.

Alkeiskursseja taas kivasti kalenterissa.  Loppuvuoden ajan testissä Pasilassa viikottain torstaiaamupäivisin pidettävä alkeiskurssi! Voit tarkistaa kurssipäivämäärät, aikataulut ja ilmoittautua  tästä linkistä.

Nyt hyviä uutisia kaikille uusia kiipeilykenkiä miettiville - La Sportivan kenkätestipäivä pidetään Boulderkeskus Herttoniemessä torstaina 7.11. klo 17 alkaen.  Kenkiä pääsee siis testaamaan seinillä ja kokeiltavana on suosituimmat La Sportivan mallit.

11.11. maanantaina eli ensi viikolla kenkätestailut jatkuvat Espoossa ja tälläkertaa kokeilussa ovat Scarpan suositut kenkämallit. Kenkiä pääsee testamaan seinillä niinikään klo 17 alkaen.

Isänpäivä lähestyy! Sunnuntaina 10.11. ja perinteiseen tapaan kaikki isät kiipeilevät lastensa seurassa ilmaiseksi.

Reitinteko tälläviikolla seuraavasti:

Maanantaina paiskitaan hommia perinteikkäästi Herttoniemessä. Herttoniemessä huolto- / täyttöpäivä, jolloin reittejä syntyy sopiviin tyhjiin väleihin ja jo olemassa olevat reitit pysyvät seinällä.

Tiistaina jatkuu samaiset huolto- ja täyttötehtävät Espoossa. Espoon reittitilanne on normalisoitunut kisojen jäljiltä ja seinillä riittää kiivettävää! Espoon lisäksi tiistaina nikkaroidaan Pasilassa uutta kivaa sienimuodon vasemmalle puolelle pikku-kattoon.

Keskiviikko hommat jatkuvat niinikään kahdessa hallissa. Herttoniemessä pallonurkka ja släbi saavat uudet karheat otteet pintaansa. Samaan aikaa Espoon seinät saavat uusia otteita.

Torstai ja perjantai meneekin kivasti lauantain BK Colleciven kuukausikisoja askarrellessa Konalaan. Konalassa kisareitit rakentuvat aaltomuotoon, palloon, dynoseinälle sekä släbille eli halliin tultaessa pääosin vasemman puolen seinäprofiileille. 

Sellainen upea viikko siis taas tulossa!