25.11.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 25.11.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Näinhän siinä taas kävi että uusi viikko tulla tupsahti ja alkoi jälleen entistä puuhakkaampana!  Boulderkeskuksen hallit saavat tuttuun tapaan täytettä seinilleen reitintekotiimin toimesta, alkeiskurssit ja ryhmät treenailevat pitkin viikkoa ja vielä ennättää joulukuun lääketieteellisiin seminaareihinkin ilmoittautua! Alla tarkemmin alkaneesta viikosta.

BKC junnuryhmät treenailevat myös tuttuun tapaan Herttoniemessä, Espoossa ja Konalassa. Jos et muista vielä ulkoa aikatauluja voit katsastaa ne kätevästi tästä linkistä.  

Pasilassa perinteisesti joogaillaan joka tiistai klo 19.00 ihanan Sannin ohjauksessa. Voi tutustua tiistain joogailuun tämän linkin takaa.

Alkeiskursseja on myös tarjolla kaikille niille, jotka haluavat pikastartin lajin pariin tai hioa perustekniikat kerralla kuntoon! Tsekkaa ja ilmoittaudu alkeiskurssille tästä linkistä.

Edistyneimmille suosittelemme jokaviikkoista treenirinkiä joko Herttoniemessä keskiviikkoisin tai Espoossa torstaisin. Treeniringit treenaavat klo 18.30-20.30. Joka kerralla saat rakennetta tekemiseen ja timanttista opastusta kiipeilysuorituksiin BK:n osaavan henkilökunnan toimesta.

Joulukuussa 7.12.  järjestettävälle kiipeilyvammojen ehkäisyyn ja hoitoon keskittyvälle, lääketieteen ammattialaisille suunnatulle seminaarille on enää pari paikkaa jäljellä, joten vielä mahtuu mukaan jos toimii nopeasti! (EDIT: loppuunmyyty!)

8.12. Pasilassa järjestetään laajemmalle yleisölle suunnattu lääketieteen seminaari, johon voivat tulla kaikki kiipeilyyn liittyvistä  vammoista, niiden hoidosta ja ehkäisystä kiinnostuneet.

Lisätietoa seminaareista löydät nettisivuiltamme https://www.boulderkeskus.com/fi/sivu/ajankohtaista/climbing_medicine/

Reitintekoa tällä viikolla seuraavasti:

Maanantai starttaa taas totuttuun tapaan Herttonimestä, jossa helppo nurkka ja mahamuoto saavat pintaansa uutta otetta

Tiistaina pähkitään Espoossa 20°-profiilin kimpussa ja Pasilassa, jossa uudet reitit syntyvät mahamuotoon.

Keskiviikkona retetiimi palaa Herttoniemeen, jossa nikkaroidaan pikkuhänkille reittejä. Samaan aikaan Konalassa tattisläbi saa uutta otetta pintaansa.

Torstaina ahkeroidaan taas Espoossa. Espoon loivat profiilit aivan hallin sisääntulon läheisyydessä tehdään täyteen kivaa kiivettävää.

Perjaina viikon päättää Konala ja Konalan tatin hänkki.

Sellaista taas tälläkertaa! Upea viiko edessä!