02.12.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 2.12.

Oikein mahtavaa viikonalkua taas kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Talvi se tulee tulojaan ja eteläiseen Suomeenkin saatiin heti kuunvaihteessa lumipeite ja pientä auringonpaistetta tuomaan joulumieltä koko kiipeilykansalle! Viikko jatkuu taas puuhakkaana ja  yhtä upeana kuin ennenkin. BKC -ryhmät treenaavat tuttuun tapaan Herttoniemessä, Konalassa ja Espoossa. Treeniringit kokoontuvat hiomaan taitojaan Herttoniemeen keskiviikkoisin ja Espooseen torstaisin ja Pasilassa jatkuvat joka torstaiset alkeiskurssit. BK:n taattua laatureittiä syntyy myös kaikkiin halleihin tasaisesti viikon edetessä!

Viikonlopun kruunaa Boulderkeskuksen järjestämät, kiipeilyyn keskittyvät lääketieteen seminaarit, joihin tulevat puhumaan saksalaiset huippuosaajat Volker ja Isabelle Schoeffl.

Lauantain ammattilaistenilta on jo myyty loppuun, mutta sunnuntaina Pasilassa laajemmalle yleisölle järjestettävään seminaariin mahtuu vielä mukaan.

Mikäli haluat tulla kuuntelemaan kiipeilyvammojen ehkäisystä, hoidosta ja kuntoutuksesta laita mailia info@boulderkeskus.com ja varmista paikkasi seminaarissa. Hinta seminaarille on 15€

Reitintekoa tälläviikolla:

Maanantaina startataan taas perinteikkäästi Herttoniemestä, jossa Juvos-muoto eli se kovera puoliympyrämäinen muoto ja sisunurkka eli Juvos-muodon jälkeinen nurkka ennen megalomaanista veneenkeulaa.

Tiistaina suuntaamme länteen ja Espooseen. Espoossa vuorossa on aivan hallin ensimmäiset profiilit elikkäs släbi ja suora.

Keskiviikkona puuhastellaan kahdessa eri hallissa. Herttoniemessä nikkaroidaan jo aiemmin mainittuun megalomaaniseen veneenkeulaan kovaa kattokränkkäystä. Samaan aikaan Konalassa paukutellaan rusettimuodon vasempaan reunaan vähintään yhtä timanttista settiä.

Torstaina reitinteon viikon päättää Espoon länsiblokki eli hallin keskellä uljaana seisovan blokin läntinen seinämä.

Perjantaina rete-tiimi viettää vapaita itsenäisyyspäivän hengessä, mutta hallit ovat normaalisti auki.

Sellainen viikko taas edessä!