09.12.2019

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 9.12.

Moikka taas kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

BK:n viikko potkaistiin taas käyntiin reippaasti. Pasila valmistautuu uuden Shopin avaamiseen ja tarkkaavaisimmat ovat saatteneetkin huomata, että aulaan on syntynyt uutta seinää ja turvasäleikkö. BK Shop Pasilassa avaa ovensa lähiaikoina ja jatkossa kiipeilyvaatteet, pädit ja tarvikkeet voi myös hankkia mukaansa ratapihojen kätköissä sijaitsevasta rakkaasta Pasilan Boulderkeskuksestamme.

Viikko jatkuu normimerkeissä. BKC -ryhmät treenaavat tuttuun tapaan Herttoniemessä, Konalassa ja Espoossa. Treeniringit kokoontuvat hiomaan taitojaan Herttoniemeen keskiviikkoisin ja Espooseen torstaisin ja Pasilassa joka torstaiset alkeiskurssit jäävät joulutauolle 12.12. alkaen. BK:n taattua laatureittiä syntyy myös kaikkiin halleihin tasaisesti viikon edetessä!

Yläkerta joogastudiossa joogaillaan auki jäykistyneitä kiipeilylihaksia joka tiistai ja samoille lihaksille saa passiivisempaa huoltoa Ronin toimesta Pasilan hierontahuoneessa

Reitintekoa tällä viikolla seuraavasti:

Maanantaina aloitamme viikon tuttuun ja totuttuun tapaan Herttoniemestä, jossa megahähkille syntyy uusia upeita klassikoita

Tiistaina paiskitaan reitintekohommia Espoossa ja Konalassa. Espoossa itäblokki eli keskimuodon idänpuoleinen profiili tehdään reittien osalta uuteen uskoon. Konalassa vuorossa tällä viikolla on rusettimuodon oikeapuoli.

Keskiviikkona hommat jatkuvat samaisissa halleissa eli Espossa ja Konalassa. Espoossa itäblokista siirrytään jouhevasti vastapäiselle seinälle eli helpolle hänkille ja sen viereisille suorille ja släbille.

Torstaina ja perjantaina Pasilassa valmistaudutaan vuoden viimeisimpään collectiven kuukausikisaan. Samalla vietetään myös BK pikkujouluja, jonne kaikki Collectiven jäsenet ja Collective-henkiset ovat sydämellisesti tervetulleita.

Sellainen mahtava viikko siis taas edessä!