13.01.2020

Boulderkeskuksen viikkokatsaus 13.1.2020

Oikein hyvää alkanutta viikkoa taas kaikille Boulderkeskuksen ystäville!

Jälleen ollaan saatu uusi touhukas viikko käyntiin BK:lla ja perinteiseen malliin puuhaa riittää kaikissa halleissa!

Iloisia työnääniä ja porakoneen surinaa kantautuu etenkin Konalan suunnalta, jossa uusi släbiseinä syntyy tämän viikon aikana hallin perälle tuubin kylkeen. Seinä tulee olemaan n. 7m leveä ja sille pääsee kuluttamaan kiipeilytossua jo viikonloppuun mennessä! Rakennustöistä johtuen olemme hieman joutuneet rajoittamaan liikkumista hallin takaosassa, mutta taattua laatureittiä kaikkiin mieltymyksiin ja makutottumuksiin kyllä riittää!

Täällä viikolla potkaistaan käyntiin myös vuoden 2020 BK Collectiven kuukausikisakiertue juurikin samaisessa Boulderkeskus Konalassa!

Kuukausikisat järjestetään nimensämukaisesti kuukausittain Boulderkeskuksen eri halleissa, ja kisaillaan miesten ja naisten sarjoissa. Voit tarkistaa kisakalenterin BK:n nettisivuilta. Kiertue huipentuu joulukuussa Boulderkeskus Pasilassa järjestettävään loppukisaan, jossa julistetaan voittajat!

Miesten- ja naistensarjojen kolmelle parhaalle palkintona on luvassa lisää kiipeilyä eli voittajat pokkaavat itselleen vuoden verran kiipeilyaikaa Boulderkeskuksella. Toiseksi tulleille palkintona on 6kk ja kolmansille 3kk huippukiipeily- ja treenimahdollisuuksia Boulderkeskuksen halleissa!

Alkavan kuukausikisakiertueen osakilpailuihin voi osallistua kaikki halukkaat!

Kisat ovat kaikille BK Collectiven jäsenille ilmaiset. Muut halukkaat pääsevät mukaan 15€ / kisa -kisamaksulla.

Kilpailupäivä on lauantai ja startti tapahtuu lähtökohtaisesti klo 18.00. Tulokset merkitään Problemator -sovellusta ja nettisivuja käyttäen.

Vuoden 2019 BK Cup eli kuukausikisojen kokonaistulokset olivat seuraavanlaiset:

Naiset:

1. Emmi Rautkylä
2. Anna Seppälä
3. Taru Calonius

Miehet:

1. Jiri Kuusonen
2. Arttu Eloranta
3. Lassi Valtonen

Onneksi olkoon voittajille!

Yläkerta Joogastudiolla myös tapahtuu! Paljon kysyttyjä ja kiipeilijöiden keskuudessa suosittuja joogatunteja on saatu nyt lisää. Sannin tiistaisten joogatuntien lisäksi Pasilassa joogaillaan nyt myös joka perjantai! Irinja on palannut pitkältä reissultaan Suomeen ja aloittaa Joogaa kiipeilijöille -tunnit tämän viikon perjantaina 17.1. klo 18-19.15. Tervetuloa mukaan hoitamaan ja huoltamaan kehoa sekä mieltä!Muutoin arki jatkuu samana kuin ennenkin BKC-junnut treenailevat tutulla aikataululla Herttoniemessä, Konalassa ja Espoossa. Voit tarkistaa aikataulun tästä linkistä!

Reitintekoa tällä viikolla seuraavasti:

Maanantaina viikko starttaa poikkeuksellisesti Espoosta, jossa Boulderliiga kisojen jälkeen on saatu ansiokkaasti seinät täyteen ihania boulderelämyksiä!

Tiistaina vuorossa onkin itäisen Helsingin kiipeilykeidas eli Herttoniemen BK, jossa tälläkertaa tehtaillaan kiivettävää ns. helppoon nurkkaan ja mahamuotoon.

Keskiviikko on niinikään pyhitetty Herttoniemelle, jossa portaiden viereen ja kisahänkille tiivistyy timanttisia ja toinen toistaan tiukempia klassikoita.

Torstaina Konalan seinäprojekti alkaa alkuperäisten suunnitelmien mukaan pikkuhiljaa realisoitumaan kiipeilykäyttöön. Konalassa aletaan uuden seinän lisäksi valmistautumaan tulevien kuukausikisojen parissa.

Eli loppuviikko Perjantai mukaan lukien pakerretaan Konalan kisaseinä, aaltomuoto sekä tatin släbi ja hänkki täpösentäyteen upeita kuukausikisareittejä.

Lauantaina sitten kiivetään kovaa klo 18.00 alkaen.

Tarkkaavaisimmat saattoivatkin huomata että rakas Pasilan hallimme ei ollut tämänviikon reitintekokierrossa mukana. Syy siihen on Espoon halli, joka Boulderliiga kisojen jäljiltä vaati tälläviikolla koko tiimin työpanosta. Pasilan BK:n mahamuoto joutuu nyt odottamaan uusia otteitaan ensiviikkoon.

Sellainen upea viikko siis taas edessä!