05.02.2018

PÄIVITYS: Pasilan ovipalvelin toimii jälleen

[Päivitetty teksti] Pasilan ovipalvelin on saatu jälleen kuntoon! BK Collectiven avainlätkällä pitäisi nyt päästä normaalisti kiipeilemään aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Alkuperäinen tiedote 5.2.

BK Pasilan vuosijäsenten ovipalvelin ei toimi

Valitettavasti vuosijäsenten sisäänkäyntien kanssa on ollut joitain ongelmia viime aikoina - niin sää kuin uudet järjestelmät ovat aiheuttaneet nikottelua lukijalaitteissa. Tällä hetkellä Pasilan ovi ei toimi, mutta sitä tullaan korjaamaan huomenna 6.2. Suosittelemme siis kääntymään seuraavien 24 tunnin aikana muiden hallien puoleen, mikäli tulette kiipeilemään aukioloaikojen ulkopuolella.

Tässä lyhyesti ohjeistus mitä tehdä, mikäli sisäänpääsyn kanssa on joskus ongelmia.

Mitä tehdä jos et pääset sisään Collectiven lätkällä sisään?

Jos kortinlukija ei toimi eikä ovi avaudu, kokeile parin minuutin päästä uudestaan: jos systeemi on joutunut buuttaamaan, kestää sen uudelleen aktivoituminen noin kaksi minuuttia.

Mikäli et vieläkään pääse sisään, pyydämme sinua lähettämään viestin joko Facebookissa BK Collectiven ryhmässä, jossa sen näkevät muutkin vuosijäsenet (ja mikäli joku on sisällä, voi tämä päästää sinutkin sisään) tai Boulderkeskukselle Facebookin inbox-viestinä. Jos et kuulu Facebookiin, voit myös lähettää viestiä sähköpostilla info@boulderkeskus.com.

Pyrimme tarttumaan tilanteeseen heti kun saamme viestisi, mutta emme valitettavasti voi luvata ratkaisua saman tien. Viestin saatuamme tarkistamme mitä ovipalvelin sanoo ja jos mahdollista, pyrimme korjaamaan sen etänä.

Välillä vika ei ole lukijassa vaan lätkässä. Ongelmatilanteiden jälkeen, aukioloaikoina on hyvä tarkastuttaa lätkä yhdessä BK:n työntekijän kanssa.